Truqui'ns i demani més informació: 934 153 464

ServiDigest Barcelona - Centre mèdic especialitzat

Beneficis de la hidroteràpia del còlon


Els principals beneficis que s’aconsegueixen amb l’Hidroteràpia del Còlon són els que es deriven de:

  • La depuració de l’organisme que es fa en eliminar directament els residus i toxines del còlon.
  • L’alliberament de pressió a la zona abdominal.

Tant si el trànsit intestinal és adequat com si hi ha restrenyiment, sempre hi ha residus que queden entre els plecs del còlon. Aquests residus són fermentats per part de la flora intestinal, produint-se gas i toxines. Quan aquestes toxines queden en contacte amb el còlon durant temps són reabsorbides i passen a l’organisme. Per aquest motiu, encara que el còlon sigui un òrgan que sempre està en contacte amb residus, el que busquem amb la Hidroteràpia del Còlon és eliminar els residus més antics que han quedat adherits en les parets i plecs colònics.

L’acumulació de toxines i la seva reabsorció en el còlon es relaciona amb l’inici de múltiples alteracions i malalties que afecten a tot l’organisme, a la pell, a les mucoses, migranyes, etc.

L’excés de fermentació també produeix un excés de gas en el còlon amb distensió, flatulència i molèsties abdominals, que milloren de forma significativa en realitzar la neteja intestinal.

En eliminar els residus acumulats en el còlon, es redueix i allibera la zona abdominal de pressió podent millorar els dolors de tipus muscular, sobretot de la regió lumbar, i es produeix una relaxació a l’àrea abdominal, zona en la qual moltes persones localitzen la tensió produïda per l’estrès. És per això que es considera també a l’Hidroteràpia del Còlon com una teràpia de relaxació, al contrarestar els efectes directes que les situacions d’estrès produeixen en el nostre organisme.


Vol que ens posem en contacte amb vostè?