Truqui'ns i demani més informació: 934 153 464

ServiDigest Barcelona - Centre mèdic especialitzat

Clínica ServiDigest

Clínica ServiDigest és un Centre Medicoquirúrgic especialitzat en Aparell Digestiu, Metabolisme, Nutrició i Obesitat, amb més de 30 anys d’experiència i pioner en la utilització de la Hidroteràpia del Còlon.

L’utilització de la més moderna i innovadora tecnologia en els equips actuals de hidroteràpia colònica i ozonoteràpia, ens col·loca en l’avantguarda d’aquesta tècnica.

Els nous aparells de hidroteràpia, dissenyats amb tecnologia avançada, han millorat els tractaments en permetre un excel·lent control de les constants, i han aconseguit que sigui una teràpia segura, neta i altament efectiva.

A més de la tecnologia el que ens converteix en un dels millors centres especialitzats en Hidroteràpia del Còlon i Ozonoteràpia són els nostres professionals sanitaris amb una àmplia experiència en la realització d’aquesta tècnica. Des de fa més de 10 anys disposem d’aquest servei d’Hidroteràpia del Còlon a Barcelona amb excel·lents resultats.

Unes instal·lacions de qualitat, una ubicació en una de les zones més cèntriques de Barcelona amb excel·lent comunicació i un servei integral metge quirúrgic d’aparell digestiu, metabolisme i obesitat, fan del Centre Mèdic ServiDigest, el centre preferent per a la realització de la Hidroteràpia de Còlon i Ozonoteràpia a Barcelona.