Truqui'ns i demani més informació: 934 153 464

ServiDigest Barcelona - Centre mèdic especialitzat

Què és la hidroteràpia de còlon

La hidroteràpia del còlon consisteix en un rentat profund de l’intestí gruixut amb la finalitat d’eliminar els residus que queden en les parets de l’intestí i que no s’eliminen amb l’evacuació regular.

Actualment la hidroteràpia del còlon resulta una tècnica còmoda, neta, indolora i altament efectiva a causa de l’evolució i millora de la tecnologia dels nostres equips que ens permeten controlar els paràmetres necessaris per optimitzar i individualitzar cada sessió.

La tècnica consisteix en la introducció d’aigua, prèviament filtrada i purificada, en el còlon mitjançant una cànula per l’anus, regulant la temperatura i pressió segons sigui necessari en cada cas.
Posteriorment s’aspira i elimina aquesta aigua, juntament amb els residus acumulats en el recte i còlon, per la mateixa cànula.

Les cànules tenen un doble circuit que permet que l’entrada d’aigua i l’eliminació dels residus es realitzi per canals diferents.

En cada sessió d’Hidroteràpia del Còlon es realitzen diverses irrigacions per aconseguir trams més profunds de l’intestí. Al mateix temps s’apliquen uns moviments específics amb massatge abdominal per ajudar a mobilitzar les zones angulars del còlon en les quals es retenen més residus.

L’Hidroteràpia del Còlon és un tractament de salut per depurar una de les zones de l’organisme que acumula més residus, reduint directament les toxines acumulades i alliberant de pressió a la zona abdominal.

En funció de la indicació principal del tractament es precisarà un nombre variable de sessions, sent recomanable en general la pràctica de 3 sessions en un període màxim de 7 dies per aconseguir una neteja completa de tot el còlon.


Vol que ens posem en contacte amb vostè?